Titkos kormányhatározat a Kossuth tér felújításáról

 

  1. A Kossuth tér felújítását azonnal el kell kezdeni és legalább 2014-ig el kell húzni, megakadályozva ezzel a terület tiltakozó megmozdulásokra történő felhasználását. A munkálatokkal valamely kormányközeli céget kell megbízni, mert úgyis háromszor annyiba fog kerülni, mint ami az előzetes kalkulációkban szerepelt.

  2. A Kossuth tér átnevezésére írjanak ki pályázatot, melyet a nagyon független tákolmányügyi bizottság bíráljon el. A győztes a „Felcsuth tér” legyen.

  3. A szóvivők hangsúlyozzák ki, hogy Károlyi Mihály és József Attila szobra nem kerül eltávolításra, csupán arrébb helyezzük. (Úgy 70-80 km-rel)

  4. 4. A Duna parti részen egy homokos plázs kerül kialakításra. Az úri osztály és a parlament tagjai itt fognak kézen fogva sétálni a plenáris ülések szünetében. Külföldi delegációk érkezésekor fizetett statiszták andalogjanak a narancsligetek árnyékában. Ezen alkalmakkor öltöztessenek néhány tucat kisnyugdíjast a Baywatch sorozatból kölcsönzött piros fürdőruhákba, ezzel demonstrálva a mgyar szociális rendszer általunk alkotott irigylésreméltó színvonalát.

  5. Az átépítés miatt módosítjuk a 2-es villamos nyomvonalát is, mely így némiképpen belenyúlik a Dunába. Az érintett pályaszakaszhoz érve a villamosvezetők osszanak ki orrcsipeszeket és búvárszemüveget, tartsanak rögtönzött gyöngyhalász oktatást. Védőeszköz juttatásnál részesítsék előnyben pártunk tagjait, ezzel is javítva romló létszámstatisztikáinkat.

    A többieket a villamos belső kijelzőjén megjelenő „Nagy levegő, bent tart, nem mozog” felirattal figyelmeztessék a vizes szakaszú átkelésnél teendőkre. Vallásos utasoknak osszanak Jézus és Orbán portrékat.

    A szóvivők oszlassák el a tévhitet, miszerint a 2-es villamos új neve „Merülőforraló” lenne.

  6. A Kossuth tér alatt kialakításra kerül egy mélygarázsnak álcázott bunker. A „zobjektum” alkalmas lesz a miniszterelnök megóvására a külső-belső ellenség, békaemberek, zigóták, vérnyulak, vagy Uniós diplomaták támadása esetén.

    Atomcsapás és választási vereség után pedig négy évig biztosítja a „zoxigént” a beépített médiaszűrő.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vadistaszandal.blog.hu/api/trackback/id/tr24292581

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A végén mindenki csettinteni fog – Wachsler a Kossuth tér átépítéséről 2012.03.09. 15:48:04

A Kossuth téri fák kivágásáról, a tér szobrainak áthelyezéséről, a felújítás közbeszerzés nélküli levezényléséről is kérdeztük Wachsler Tamást, a parlament terének teljes körű felújítását célzó Steindl Imre Program vezetőjét. Wachsler biztos abban: a fenn…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása