Te mit küldenél? Adakozzunk a képviselőknek!

 

Az eztneked.hu internetes portál gyűjtést szervez a kormánypárti képviselők megsegítésére. Politikusainkat fokozottan sújtja a válság, hiszen negyedévente emelik saját juttatásaikat, mégsem tudják követni az általuk is gerjesztett inflációt.

Főleg a kisnyugdíjasok, szoc. járadékosok ill. munkások támogatására számítunk, hiszen ők érzik át igazán, milyen nehéz manapság megélni. A szóvivő szerint felelősségteljes és megerőltető az éjszakai ülésszakon végzett szavazógomb-nyomogatás, ezért megérdemlik a segítséget. Főleg pénzadományokat várnak, de elfogadnak Armani öltönyt és Audi alkatrészeket is.

Értesüléseink szerint az egyik szakszervezet az összegyűlt pénzből egy hazugságvizsgáló gépet vásárolt, melyet már fel is állítottak a parlament előcsarnokában. Szemtanúk szerint nem aratott osztatlan sikert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy a sok ajándékötletből

 

 

 

Hirdetés

Üdüljön Barakkfalván az Ezüsttalicska lakóparkban!

 

Az új Rabszolgamunka törvénykönyve egyre több embernek teszi lehetővé, hogy eddigi munkahelyét elhagyja. Nekik kínál a kormány kedvező kikapcsolódási lehetőséget a Barakkfalván felépült Ezüsttalicska lakóparkban. A szabadidő hasznos eltöltéséről alulképzett Fityeszes animátorok gondoskodnak. Fakultatív programok:

-Dunántúliaknak a debreceni futballstadion felhúzása,

-Tiszántúliaknak a Rába folyó töltésének építése, nem XXI. századi módszerekkel.

A 200%-ot teljesítő dolgozók között dedikált jutalomkönyveket sorsolnak ki: Orbán V.: Válogatott bölcsességek (Dakota Fanning színésznő nemajánlásával) illetve Orbán V.: Hogyan kaptam meg a koronát ( a bal felső hatosra)

All inclusive ellátás! Svédasztalon szalonna hagymával.

Elhelyezés: 8 fős barakkokban, bútorok minimal art design. Az ágyakat két nemzetközi hírű tervező készítette: a német F. A. Pritch és a francia Salma Jacques (Zsák) A fürdőkád sokaknak ismerős lehet, mivel a szintén francia Deja Vu jegyzi.

Esténként filmvetítés a kultúrbarakkban: Rabszolgasors, Te rongyos élet, A bárányok hallgatnak.

Jelentkezzen most! Az első egymillió dolgozó szürke munkaegyenruhát kap!

Ezüsttalicska lakópark. Ahol a léd a tét.

A bejegyzés trackback címe:

https://vadistaszandal.blog.hu/api/trackback/id/tr113443568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása