Helyszíni tudósítónk jelenti:

Új látványossággal bővült szeptembertől az állatkert.

 

A kisállat simogató mintájára kialakítottak egy politikus simogatót. Az utóbbi hónapokban a képviselők népszerűségi indexe a béka fenekének szintje alá süllyedt. Ennek ellensúlyozására hozták létre a létesítményt.

O. Viktor így nyilatkozott riporterünknek: -Lehetőséget adunk a „zembereknek”, hogy kifejezzék a felénk áradó szeretetüket, hálájukat. Tudják és átérzik, mennyi áldozatot hozunk, dolgozunk éjt nappallá téve, hogy nekünk jó legyen. Képviselőtársaimmal egy küzdelmes frakcióülés után rögtön idesietünk és élvezzük a kényeztetést.

-Vannak azért pajkos, huncut rajongóink is- veszi át a szót Lázír János- ők megcsipkednek, karmolnak, sőt némelyik simogatás közben belénk rúg. Nézze, most is piros a farpofám- tolja le a nadrágját, de minket sürget az adásidő és továbblépünk.

Balsoj István zugjogász szerint szükség lenne a politikus simogató támogatására létrehozni egy állatkerti akolmánybíróságot. - Jogegyenlőtlenséget az állatoknak is- mondja.

A bejáratnál piktogramok figyelmeztetik a látogatókat a szabályokra. Így például felhívják a figyelmet arra, hogy értéktárgyaikat, pénzüket helyezzék biztonságba, valamint tilos szóba elegyedni a kiállított politikusokkal.

Egy férfi tegnap megszegte ez utóbbi szabályt és úgy megzavarodott, hogy az éppen leülő Hilda elefánt alá vetette magát.

Orvosai és a Fidesz aktivisták még nem mondtak le róla, számítanak rá a pártnépszerűsítő plakátjukon.

Ma reggel egy másik incidens zavarta meg a békés kérődzést. Egy hölgy „KOPJATOK LE” feliratú táblával jelent meg a simogatónál. Szájtátó Péter szóvivő szerint a a felirat csupán a kerítésen lévő graffitik eltávolítására vonatkozott.

A hölgyet mindenesetre kereskedelmi eladók segítségével összecsomagolták a helyi gorillák.

Híreink szerint H. Rózsa hamarosan újabb 100 Ft-os gyűjtésbe kezd az iskolások között:

-Szeretnénk, ha simogatás közben etetni is lehetne a honatyákat-nyilatkozta-Egyenlőre képviselőfánkot és rablóhúst veszünk az adományokból, azt lehet majd a rácsokon bedobálni.

 

Találomra megkérdeztünk egy járókelőt, mi a véleménye a mindössze 100 millió forintból kialakított politikus simogatóról.

Válasz helyett mindössze egy megvető mozdulatot tett a szájával.

Azóta nem párásodik a szemüvegem...

A bejegyzés trackback címe:

https://vadistaszandal.blog.hu/api/trackback/id/tr793226592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása