Kitakarunk! Kit akarunk?

 

Fel kell lépni a káros jelenség ellen, miszerint a médiában olyan személyek is feltűnhetnek, akik nem egyztethetőek össze gyorsnaszádunk kapitányának elveivel.

Narancs- és parancsforradalmi ártunk és ormányunk ezért a következő határozatot hozta:

 

A tv adások közben ki kell takarni a a következő személyek arcát:

 

1. Vuk

Vuk a vörös rókakölyök, színében a kommunizmus rejtett reklámarca, a baloldal bundás szelleme. Ravasz, alattomos módon állandóan túljár a vadász eszén. Ez tűrhetetlen, hiszen a vadász minket, ormánypárti képviselőket szimbolizál. Egy alak, aki csak deréktól lefelé látszik. Gerinctelensége, fejetlensége ellenére is eltökélten áll a lábán. Harcol mindenki ellen, puskájával serényen lövöldöz mindenre, ami veszélyeztetheti saját barom(fi)udvarát és húsosfazekát.

 

 

2. Süsü, a sárkány

Süsü az egyfejével a szocializmus idejétmúlt egypártrendszerét jelképezi. Ez a fajta hatalomkoncentráció megengedhetetlen, kivéve, ha mi építjük. Süsü már csak azért sem kívánatos figura médiabirodalmunk fellegvárán , mert nevének hallatán egyesek gazdaságpolitikai képességeinkre asszociálhatnak. Ha gyermekeik mégis ragaszkodnának a mesékhez, játsszák le nekik DVD-ről valamelyik parlamenti felszólalásunkat.

 

3. Gyurcsány Ferenc

A jelenleg Balatonbogláron ülésező BB (Bűnlajstromgyártó Bizottság) még dolgozik az indokláson. Az ő esetében az arcot kitakaró csík kétszeres vastagságú legyen. Felszólítjuk még megmaradt rajongóinkat, hogy GY. F. feltűnése esetén a tv képernyőjére manuálisan is applikáljanak kb. fél méter ragasztószalagot.

Figyelem! Szójártó szóvivőnk megjelenésekor, vagy ha átkapcsolnak a rémhírtv-re, ne felejtsék el a csíkot eltávolítani. A szőrtelenítésnél begyakorolt mozdulattal, egy rántással távolítsuk el a közerkölcsvédő eszközt, nehogy lemaradjunk a morfiumhatású hírekről.

 

A párthatározat értelmében, hogy minél előbb kitörölhessük Gy. Ferencet a köztudatból, a pártfegyelemre hivatkozással megtiltjuk a „Gyur”-ral kezdődő szavak és tárgyak használatát.

-Gyurma helyett az óvodások és iskolások dolgozzanak magyar agyaggal.

-Gyurta Dani és Gyurcsók József változtassanak nevet. Az utóbbinak javasoljuk a Csók ill. közeli barátoknak a Puszi név használatát.

-A gyurgyalag madártani elnevezése ezentúl kengyelfutó gyalagkakukk.

A bejegyzés trackback címe:

https://vadistaszandal.blog.hu/api/trackback/id/tr453465954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása