Szenzációs kordokumentum jutott szerkesztőségünk birtokába. Elfogtuk SP kolozsvári, aug.20-i ünnepi beszédének eredeti kéziratát. A Mátyás korvináinak fényét elhalványító fecnit az Országos Levéltárban őrzik jelenleg. Az angol fordítása folyamatban van, logopédusok és szénégető filozófusok hathatós közreműködésével.

 

Kedves fijjug, erdélyi magyarog!

Eljötem közzétek, hogy széthintsem narancsos forradalmunk hervadt szóvirágjait. Jeles napokat élünk, székelyesen szólva szügyig járunk a sikerben! Pártunknak és vezetőinek nagy szüksége van rátokk. Főlleg a szavazataitokra. A legfontosabb, hogy ne haggyátok megosztani magatokat. Az osztozkodást bízzátok ránk, abban jók vagyunk. És ne higgyetek mindenféle ígéreteknek. Mi csak 1-et ígérünk, de azt betartjuk. Az elmúlt 1 évben otthon is betartottunk mindenkinek.

A másodikk legfontosabb a művelődés. Már Lenin is megmondta: „Tanulni, tanulni... és itt még mondott valamit, de azon az órán hiányoztam, mert vívóedzésre kellett mennem.

Magyarok! Férfiak és asszonyok! Hallgassátok Orbán vezért! ...Illetve dehogy is, őt most nincs szerencsétek hallani. Helyette elhoztam nektek a Százfogú cigányzenekart. Ők is mindenkinek elhúzják a nótáját. A mai repertoárjuk:

-100 Mol részvénynek 50 a fele

-Most jó lenni pártkatonának

-Kék duma keringő

 

Jó szórakozást tíz tellettel nektek! Na bazseváljatok, gádzsók!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vadistaszandal.blog.hu/api/trackback/id/tr433173946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása