Újabb magyar világökörség

Az Unesco hivatalosan is felvette a VILÁGÖKÖRSÉG listájára a magyarországi alaptörvény asztalát. Kormányközeli szagemberek azt jósolják, látogatottsága már az idén meghaladhatja a Grand Canyonét. Szentanúk beszámolója szerint mindenesetre mindkettő látványa megszédíti azt, aki megtekinti. De amíg a kanyont a természet alkotta gigászi munkával évmilliók alatt, a nemzet asztalának létrehozásához elég volt egy apró szikrának kipattannia zseniális vezetőink agytekervényeinek labirintusából egy diadalittas éjszakán...

 

Kedves nézőink! Megszakítjuk adásunkat. A miniszterelnök pár perccel ezelőtt sajtótájékoztatót hívott össze. Kapcsoljuk a helyszínt:

-Kedves barátaim, megmaradt híveim! Történelmi pillanatnak lehetünk tanúi. Ma 2012. december 20-a van. Mint azt sokan tudják, a maja naptár és a dakota néphagyomány holnapra jósolta meg a világvégét. Nos, örömmel közölhetem, a világvége elmarad. Ismétlem, elmarad. Tanácsadóimmal és bizalmasaimmal tegnap megvitattuk a helyzetet és arra a következtetésre jutottunk, hogy meg kell nyernünk a 2014-es választásokat. Ebben a számunkra sorsdöntő feladatban nem akadályozhat meg minket holmi csip-csup világvége. Audienciát kértem a köztársasági elnök úrtól és ő is mindenben egyetértettem magammal.Már az alkotmányba is beleírtuk a tiltást. Tudom, lesznek akiknek ez nem fog tetszeni. Csillagászok, jövendőmondók, fanatikus vallási szektavezetők fognak tiltakozni, talán még tüntetni is. Nos, én hajlandó vagyok a kompromisszumra. Ebben az esetben a világvégét nem töröljük el teljesen a maga valójában, csupán elhalasztjuk. Ha netalán valami ármány folytán elvesztenénk a választást, akkor addig.

Köszönöm figyelmüket. A legközelebbi viszontlátásig is harcoljanak, élvezzék a munka világát, én pedig megyek síelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://vadistaszandal.blog.hu/api/trackback/id/tr523272383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása